Afscheid

 
Stille woorden
Een ieder verwerkt het verlies van een dierbare, geliefde, familielid, vriend of collega op zijn of haar manier. Ieder heeft zijn eigen verdriet, emoties en herinneringen. Op zo een emotioneel moment kunt u met bloemen op een persoonlijke manier afscheid nemen, uiting geven aan uw gevoel of zeggen wat de overledene voor u heeft betekend.
 
Jasmijn bloem en groen maakt een afscheidsarrangement dat echt past bij de overledene, persoonlijk, uniek en met aandacht voor detail. Samen nemen we in alle rust, de tijd om een mooi arrangement uit te zoeken waarbij ik u kan adviseren over bloemkeuze, stijl en vorm. Voorbeelden uit fotoboeken en eigen portfolio kunnen daarbij behulpzaam zijn. Ik help u graag om het afscheid van een dierbare tot een bijzondere herinnering te maken; een persoonlijk rouwarrangement als stille woorden, tekens van liefde en medeleven.
 
Herinnering
Ook voor de dagen dat u uw dierbare wilt gedenken maakt Jasmijn bloem en groen een mooi grafstuk als persoonlijke, liefdevolle herinnering.
 
Dubbelklik op de foto voor een vergroting.
portfolio afscheid18K.jpg20201212_095023.jpgPortfolio Afscheid_031C.jpgportfolio afscheid029.jpgportfolio afscheid 32C.jpg